Mračna tajna Halle Berry: Slavna glumica zbog opake bolesti izgleda ovako

Piše: Redakcija

Jedna od najcjenjenijih holivudskih glumica Halle Berry uvijek izgleda graciozno, elegantno i mladoliko, pa iako ima više od pedeset izgleda u najmanju ruku izgleda kao tridesetogodišnjakinja.

Glumica svoj dobar izgled duguje vjerovali ili ne dijabetesu. Ova bolest dijagnosticirana joj 1989. godine, nakon što na snimanju serije „Living Dolls“ pala u dijabetičku komu i bila bez svijesti sedam dana. Zbog dijabetesa tipa 1 glumica je postala ovisna o inzulinu, a morala je i na ketogenu dijetu.

Halle se morala navići na život bez ugljikohidrata i šećera, te živjeti od zdravih masti koje se mogu dobiti iz avokada, kokosovog ulja i jaja.
– Dnevno imam četiri mala obroka. Jedem puno svježeg povrća, piletinu, svježu ribu i tjesteninu. No ono što trebate izbjegavati je voće jer može sadržati puno šećera – rekla je da Daily Mail glumica koja ni svojoj kćerki ne dozvoljava da konzumira šećer.

– Umjesto šećera dajem joj ksilitol (zaslađivač koji nastaje u drvetu breze). To je prilično stroga odgojna mjera, ali ja čvrsto vjerujem da se dijete zdravoj prehrani mora učiti u najranijoj dobi.

Lijepa Halle vjeruje kako ju je dijabetes učinio jačom osobom.

– Šećerna bolest pokazala se kao dar, dala mi snage i otpornost jer sam se morala suočiti sa stvarnošću, bez obzira koliko to bilo neugodno ili bolno – rekla je Halle i dodala kako je za njen dobar izgled zaslužna i joga koju prakticira svaki dan bar 30 minuta dnevno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti