Luka Šulić: Odmor u najljepšem društvu

Piše: Redakcija

Dok njegov kolega iz planetarno popularne grupe “2Cellos” Stjepan Hauser  uživa u zabavama,  Luka Šulić je odlučio da slobodno vrijeme provede s porodicom. Naime, s obzirom na to da je tokom godine često na putovanjima, Luka nema priliku biti konstantno uz svog sina pa svaki trenutak želi provesti upravo s njim.  Iako nije otkrio gdje se trenutno nalaze, muzičar  je objavio fotografiju na kojoj drži sina Vala za ruku dok gledaju u more.

Luka je ovom objavom  razniježio brojne obožavatelje, a o tome koliko je sretan zbog rođenja sina  je govorio više puta. 

– Brak i porodica  donijeli su mi smirenje. Čini mi se da nikada nisam bio kreativniji. Supruga i sin Val moja su inspiracija. Očinstvo je čudesno i privilegija je prisustvovati takvom čudu. Bio sam i na porođaju i takve intenzivne emocije ne možeš ni u čemu drugom doživjeti – rekao je on za časopis Diva. 

Uz to, Luka je više puta naglasio kako mu je upravo vjenčanje s lijepom Slovenkom bio “najsretniji dan u životu” te ne skriva koliko uživa u toj ljubavi.  Prije vjenčanja, par je bio u vezi dvije godine, a  prošle godine postali su roditelji sina Vala.

View this post on Instagram

💙🌊

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

 

Pročitajte još