Pogledajte kakvu je vjenčanicu odabrala kćerka Anne Wintour

Piše: Redakcija

Nakon vjenčanja u New Yorku koje je ostalo obavijeno velom tajne, kćerka Anne Wintour i sin France Sozzani svoje drugo vjenčanje – u njegovoj rodnoj Italiji – nisu uspjeli sakriti.

Intimna ceremonija održana u crkvi u italijanskom Portofinu nije prošla neprimijećeno iako uz mladence nije bilo mnogo zvanica. Bez velike pompe su Bee Shaffer, kćer Anne Wintour, i Francesco Carrozzini, sin France Sozzani, još jednom razmijenili zavjete.

Za drugo vjenčanje je kćer jedne od najmoćnijih žena u svijetu mode odabrala boho vjenčanicu s lepršavim rukavima, te kosu i ramena prekrila bogato ukrašenim velom. Od nakita se isticao lančić s privjeskom u obliku križa, a haljina dužine do gležnja je otkrivala njene zlatne sandale s niskom blok petom.

I dok su u Italiji uhvaćeni kako izlaze iz crkve, o njihovom njujorškom vjenčanju ne zna se mnogo, osim da je održano na imanju Anne Wintour. Brak Bee Shaffer (30) i Francesca Carrozzinija (34) spojio je dvije modne dinastije, a da im sve bude savršeno nedostajala je samo Franca Sozzani, bivša urednica italijanskog izdanja magazina Vogue koja je preminula prije dvije godine.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti