Melania Trump obara s nogu u providnoj haljini

Piše: Redakcija

Prva dama SAD-a trenutno je u Bruxellesu sa svojim suprugom Donaldom Trumpom.

Predsjednik je stigao u Belgiju povodom summita NATO-a, nakon kojeg je uslijedio i koktel party na kojem je u centru pažnje bila Melania. Gospođa Trump na event je stigla u providnoj bijeloj haljini koja joj je osigurala sve poglede, a kako i ne bi kada je riječ o komadu čija je cijena 7,450 dolara.

Haljinu popisuje libanonski dizajner Elie Saab, i ispod prozirnog gornjeg dijela ima postavu u nude nijansi, kako otkriva InStyle, pa 48-godišnja Melania ipak nije u njoj pokazala donje rublje. Haljinu koja po sebi ima izvezene cvjetove Slovenka je iskombinirala s neupadljivim i laskavim salonkama u boji kože te je preskočila nakit i druge modne dodatke jer joj uz ovakav efektni komad nisu ni bili potrebni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti