Stefano Gabbana komentirao Selenu Gomez i izazvao buru reakcija: Stvarno je ružna

Piše: Redakcija

Italijanski dizajner svjetske slave opet je u ruke primio vrući kesten – ovo nije prvi put da je na sebe na društvenim mrežama navukao bijes.

Dizajner Stefano Gabbana glavna je tema komentara po medijima i na društvenim mrežama nakon što je 25-godišnju glumicu i pjevačicu Selenu Gomez nazvao ružnom. Naime, na Instagram profilu The Catwalk Italia, koja ima 1,4 miliona pratitelja, objavljen je kolaž sastavljen od pet Seleninih fotografija u pet različitih crvenih haljina. Ubrzo nakon objave se u komentarima javio 55-godišnji dizajner, koji uz kolegu Domenica Dolcea stoji iza slavnog imena Dolce&Gabbana, te je napisao:

– Stvarno je ružna, odnosno: è proprio brutta.

https://www.instagram.com/p/Bj9B4MWlWtQ/?utm_source=ig_embed

Fanovi Selene Gomez su u sekundi poludjeli:

– Pogledaj se u ogledalo, izvana i iznutra, sram te bilo zbog online bulinga, nećeš postati bolji ako ovako komentiraš okolo, glasili su neki od komentara koji se broje u desecima hiljada, na svim jezicima.

Stefanu i njegovom poslovnom partneru Domenicu nisu strani kontroverzni javni komentari – 2015. godine dizajneri su djecu začetu putem IVF oplodnje nazvali ‘sintetičkom’.

Dizajner je komentar za Selenu kasnije izbrisao, ali daleko prekasno jer su se i svjetski mediji raspisali o lavini koju je pokrenuo.

Prije nekoliko dana je 44-godišnju Kate Moss u minijaturnom kombinezonu Stefano komentirao s najkraće moguće ‘Ne’, što je također mnoge izazvalo na višeboj s njim.

https://www.instagram.com/p/Bjw69cbHROU/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti