Cate Blanchett zavarala javnost: Svi su mislili da se istetovirala

Piše: Redakcija

Poznata glumica Cate Blanchett uspjela je zavarati javnost haljinom s izvezenim detaljima koji izgledaju kao tetovaže. Na trenutak, kada vidite slavnu glumicu na ovoj fotografiji, stvarno biste pomislili da je odlučila tetovirati cijele ruke i prsa. No, ipak je to samo haljini s rukavima koji imitiraju tetovaže.

Radi se o crnoj haljini francuskog brenda Yacine Aouadi na kojoj se nalaze ručno izvezeni detalji koji oponašaju tetovaže. Za izradu ove zanimljive haljine bilo je potrebno više od 200 sati.

Cate je ovu haljinu već nosila na premijeri filma Carol prije tri godine. Izjavila je da je besmisleno da se predivne haljine poput ove nose samo jednom u životu.

Blanchett je u ovoj interesantnoj haljini bila na gala zabavi Američkog filmskog instituta posvećenoj Georgeu Clooneyu, a upriličena je u Hollywoodu.

Celebrities attends the 53rd Annual New York Film Festival “Carol” NY Premiere. Held @ Alice Tully Hall at Lincoln Center, New York City, NY. October 9, 2015.

Pictured: Cate Blanchett
Ref: SPL1147876 091015

Picture by: Photo Image Press / Splash News

Splash News and Pictures

Los Angeles: 310-821-2666

New York: 212-619-2666

London: 870-934-2666

[email protected]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti