Adriana Lima danas slavi 37. rođendan, a izgleda bolje nego ikada

Piše: Redakcija

Iako joj niko ne bi dao toliko, zanosna Adriana Lima danas slavi 37. rođendan. Model, glumica i Viktorijina anđelica, što je postala 2010. godine, mnogo je puta proglašavana jednom od najljepših žena na svijetu, a kroz godine se nije mnogo promijenila. Njenu figuru nisu narušile čak ni dvije trudnoće.

Naime, ova prelijepa Brazilka ima dvije kćerke, Valentinu i Sienu, koje je dobila iz braka s Markom Jarićem. Vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2009., a razveli 2014.

Kada je imala 15 godina, pobijedila je na Fordovom takmičenju Supermodel Brazila. Poslije toga je postala jedna od najtraženijih i najplaćenijih modela. Godine 2012. ju je Forbes stavio na listu najplaćenijih, pošto je zaradila 7,3 miliona dolara u jednoj godini. Adrijana je 2011. podigla prašinu izjavom da devet dana prije modne revije ne jede ništa osim proteinskih šejkova i vježba dva puta dnevno kako bi izgledala što bolje.

Adriana i u svojoj 37. izgleda savršeno gdje god da se pojavi. Sve što radi je odmjereno, a sve što obuče je s ukusom. Čini se da lijepa Brazilka nema mane!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti