Behati Prinsloo tri mjeseca nakon porođaja: Manekenka pokazala zavidnu liniju

Piše: Redakcija

Poznata manekenka  Behati Prinsloo i Adam Levine, frontmen benda Maroon 5, su prije samo tri mjeseca dobili drugo dijete, kćerku Geo Grace.  Lijepa Behati svaki slobodan trenutak provodi u društvu svoje dvije djevojčice, pa se tako nedavno s njima prošetala ulicama Beverly Hillsa gdje su je uslikali paparazzi.  Manekenka se od znatiželjnih pogleda pokušala zaštititi velikim šeširom i sunčanim naočalama, ali joj to nije pošlo za rukom.

No, ono  što je svima upalo u oči definitivno je besprijekorna linija ljepotice koja izgleda kao da nikad nije ni bila trudna. Svoje prvo dijete, manekenka i pjevač dobili su krajem septembra  2016. godine.  Manekenka Victoria’s Secreta, nedavno je otkrila da ju je Adam zaprosio na jednostavan način, nakon što je za odobrenje zvao njenog oca. Iako su se zaručili tradicionalno, mjesecima su razmjenjivali mailove dok se nisu sreli uživo. Susret nakon četiri mjeseca dopisivanja rezultirao je vezom, a potom i brakom. Otad zajedno uživaju u košarkaškim utakmicama i ležernim šetnjama, a podržavaju se i poslovno.

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti