Khloe otkrila kako je dala ime svojoj kćerki

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian je javnosti prije nekoliko dana prvi put pokazala svoju kćerku True Thompson, a sada je otkrila i kako je melana True dobila ime.  Naime, veoma važan član porodice predložio je ovo ime poznatoj mami. Iako njena kćerka neće nositi ni u imenu ni u prezimenu njihov zaštitni znak slovo K. Međutim, True (istina) svakako će biti zapamćena, jer njeno ime nosi posebnu simboličnost i značenje.

– Izbor imena za dijete je mnogo teško, jer mu dajete pečat za sva vremena. Oduvijek sam željela da moja beba nosi ime s početnim slovom “T”, ali mi je bilo mnogo teško da smislim, odnosno izaberem ono koje mi se najviše sviđa. Tako smo jedne večeri u toku porodičnog skupa, upravo razgovarali o tome, te je moja baka samo rekla “neka se zove Tru“. Ne samo da je slatko i kratko, već je i također značajno za ovu porodicu – kazala je iskreno Khloe.

U toku trudnoće, Khloe je ipak pokušavala da se prisjeti nekog drugog, zvučnijeg imena, međutim ono što je baka predložila, definitivno je odzvanjalo u njenoj glavi, kao pravi izbor.

– Baka mi je objasnila da je True ime mog pradede kao i srednje ime mog dede – rekla je Khloe.

Uprkos tome što živi u Klivlendu sa svojim još uvek zakonitim suprugom Tristanom Tompsonom, Kloi ne može da se odupre želji i utisku da jedva čeka da se vrati kući u Los Anđeles, gde će mala Tru imati priliku da više vremena provodi sa svojom bakom.

– Red je da Tru malo upozna osobu koja joj je dala najlepše ime na svetu. A mi smo porodica koja je uvek držala do tradicija. Pa, tako će biti i ovog puta.

Khloeina baka s malenom True

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti