Hugh Grant: Što sam stariji i ružniji nude mi se raznovrsnije uloge

Piše: Redakcija

Glumac Hugh Grant kaže da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama, pošto sada kada je “ostario i poružnio” dobija ponude za raznovrsne uloge. Pedesetsedmogodišnji Grant, koji će u BBC-evoj seriji, “A Very English Scandal” igrati preminulog vođu Liberalne partije Johna Torpa, kaže da u današnje vrijeme ima mnogo manje osude kada je rad na televiziji u pitanju, u odnosu na početak njegove karijere.

– To je bio snobovski odnos. ‘Ja sam sada filmska zvijezda, ne radim na televiziji’. Ali to veoma brzo nestaje. Vidio sam da i De Niro sada radi za televiziju – rekao je Grant za Guardian.

View this post on Instagram

Ahead of Hugh Grant’s starring role in A Very English Scandal, which begins on Sunday 20th May at 9pm on BBC1, we interviewed the man known for his charming appearances in romantic comedies such as Four Weddings and a Funeral and Notting Hill, who, when asked if he’d return to similar rom-com roles, chuckled and said: “That bird has flown.”. Grant later said in regards to getting his leading role in the upcoming BBC drama “it’s probably true that getting older and uglier has made the parts, you know, more varied.” What’s your favourite film or drama you remember Hugh Grant appearing in? 📷: BBC . . . #hughgrant #averyenglishscandal #fourweddingsandafuneral #nottinghill #jeremythorpe #richmondpark #actor #romanticcomedy #romcom #bridgetjones #charming #actors #newdrama #dramaseries #drama #cinema #films #movie #bbc #bbc1 #bbcdrama #tvshow

A post shared by Radio Times (@radiotimes) on

– Uvijek sam pokušavao da prihvatim najzanimljiviju stvar koja mi je predložena u datom trenutku. A kako sam ostario i poružnio, uloge koje igram su postale sve raznovrsnije.

Upitan da li planira da se pojavi u još nekoj romantičnoj komediji, glumac je rekao:

– Ta ptičica je odletjela.

U novoj seriji, Grant glumi političara koji je optužen za ubistvo bivšeg ljubavnika. On kaže da se upoznao sa načinom života političara i da su motivi koji su ih pokretali tokom šezdesetih i sedamdesetih ostali isti i danas:

– Bojim se da im je glavni motiv uvijek promovisanje sebe i napredovanje u karijeri: ‘Kako da se probijem?’ To je bilo od velike važnosti i za Torpa. Bio je nevjerovatno ambiciozan- rekao je Grant.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti