Želi nove izazove: Zvijezda američkih TV serija najavila odlazak u glumačku penziju

Piše: Redakcija

Portia De Rossi, zvijezda američkih TV serija Arrested Development, Scandal, Ally McBeal i Nip/Tuck, najavila je kako se planira prestati baviti glumom, kako bi se posvetila nečemu “izazovnijem i težem” u budućnosti.

 Glumica koja je najpoznatija po ulozi Lindsay Funke u seriji Arrested Development, otkrila je svoje planove u gostovanju kod svoje supruge Ellen DeGeneres.

Emisija će biti prikazana danas, a Portia će detaljno objasniti svoju odluku da okonča desetogodišnju karijeru.

-Bližim se 45. godini života i zapitala sam se postoji li nešto čemu se mogu posvetiti što je drukčije i izazovnije- kazala je De Rossi.

Biznis kojem će se Portia posvetiti zove se General Public, a radi se o kompaniji za pronalazak i objavljivanje umjetničkih djela.

Odluku je donijela uoči pete sezone serije Arrested Development, što je navelo fanove da špekulišu da se ustvari radi o posljednoj sezoni serije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti