Snoop Dogg: Princ Harry ima petlju i stvarno dobar ukus…

Piše: Redakcija

Na svakom vjenčanju članova visokog društva očekuješ da će pozvati američkog predsjednika. I, znate, Trump sigurno očekuje pozivnicu, ispričao je reper Snoop Dogg (46) za britanski tabloid Daily Star.

 Amerikanac je komentirao odluku princa Harryja (33) i bivše glumice Meghan Markle (36) da ne pozovu predsjednika Trumpa (71) na svoje vjenčanje koje će biti 19. maja.

Britain’s Prince Harry poses with Meghan Markle in the Sunken Garden of Kensington Palace, London, Britain, November 27, 2017. REUTERS/Toby Melville

– Moj dečko Harry ima stvarno dobar ukus. Pokazao je kako ima veliku petlju er ga nije pozvao – istaknuo je Snoop Dogg kojemu je pravo ime Calvin Cordozar Broadus Jr.

Reper je dodao kako je princ tako stekao veliko poštovanje od njega i velikog broja ljudi koji žive u Americi. Trump je svojevrmeno komentirao Harryja i Meghan i rekao kako su krasan par.

– Želim im da budu sretni, stvarno želim da budu sretni – ispričao je tada američki predsjednik.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti