Tri mjeseca nakon porođaja Ella Dvornik otkrila tajnu svog izgleda

Piše: Redakcija

Prošlo je tri mjeseca otkako je blogerica i kćerka Dine Dvornika, Ella Dvornik, rodila djevojčicu koju su ona i njen zaručnik Charles Pearce nazvali Balie Dee. Malena je odmah postala centar njihovog svijeta, a ubrzo nakon kratkog oporavka Ella Dvornik vratila se svojim poslovnim zaduženjima koje ima kao blogerica i utjecajna osoba na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

13$ dress 😎 Link in stories

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Tako je posljednjom objavom, u kojoj je reklamirala haljinu od tek 13 dolara, koju je naručila putem interneta, Ella oduševila svoje pratitelje, posebno jer uska haljina zbog otvorenih leđa nije namijenjena baš svima i otkriva sve nedostatke.

Na pohvale kako joj je odlična figura samo tri mjeseca nakon porođaja.

– Tijelo uopće nije isklesano, samo je u pitanju kut slikanja te poza. Ozbiljno. Još uvijek sam jigglypuff – odgovorila je Ella i nasmijala sve.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti