Milena Dravić ponovo pred kamerama

Piše: Redakcija

Glumica Milena Dravić naći će se i u četvrtoj sezoni serije “Komšije” reditelja Milana Karadžića. U seriji glumi Branislavu Drakulić, majku glavnog junaka Ivana Zdavkovića kojeg tumači Nebojša Ilić.

– Tačno je. Milena nam se pridružila. Snimanja su svakodnevna. Upravo i sada snimamo. Radi se punom parom. Biće vrlo zanimljivo u novoj sezoni. Pripremili smo dosta iznenađenja, ali ne bih ništa zasad otkrivao. Biće dosta novih likova koji će obilježiti ovu sezonu. Biće još uzbuđenja, a radi se svakog dana. Ono što je zanimljivo jeste da će dosta scena biti rađeno u školi, gde ćemo pratiti Siminu (Miloš Samolov) djecu i same tinejdžerske probleme – kaže za “Blic” Milan Karadžić, reditelj serije.

Milena Dravić je morala da napusti snimanje serije jer je u oktobru 2016. godine bila na bolničkim ispitivanjima zbog narušenog zdravlja. Njoj je nekoliko mjeseci nakon gubitka supruga Dragana Nikolića bilo izuzetno teško, ali joj se uz stručnu medicinsku pomoć zdravlje poboljšalo i mogla je ovih dana da se vrati snimanju.

– Milena je veliki profesionalac. Svi su oduševljeni njenim povratkom i jedva čekaju da je vide na setu. Od nje mnogi uče. Veliko je zadovoljstvo što će biti tu da mlađim kolegama da poneki savjet, koji oni izuzetno poštuju – kaže izvor blizak ekipi ove serije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti