Zvijezde koje su pronašle ljubav života i ne kriju koliko ih to ispunjava

Piše: Redakcija

Ove su holivudske zvijezde pronašle svoju srodnu dušu i ne srame se ni javnih izljeva ljubavi.

Jessica Alba i Cash Warren

Jessica Alba i Cash Warren

– Ti si mir i glas razuma, uvijek držiš stvari u perspektivi te vidiš svjetlo i ljepotu u svakoj situaciji. Koliko te volim, nije riječima moguće opisati i neizmjerno sam sretna i ponosna što sam tvoj životni partner – poručila je holivudska ljepotica svom dugogodišnjem suprugu Cashu Warrenu, s kojim je nedavno dobila treće dijete.

Hugh Jackman sa suprugom Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman sa suprugom Deborra-Lee Furness

– Čak i tokom Oscara, kad koračam prema pozornici, stavljam ruku na srce i moj je pogled usmjeren samo prema njoj, mojoj Deb u publici. Neposredno nakon toga u garderobi želim vidjeti samo nju jer ona je moj temelj i moja stijena, stub naše porodice, a time i moj život –  kazao je glumac Hugh Jackman o svojoj 13 godina starijoj supruzi Deborra-Lee Furness.

Julia Roberts i Daniel Moder

Povezana slika

– Susret s Dannyjem… ujedno je pronalazak ‘moje’ osobe. Kad razmišljam o onome što čini moj život potpunim i što mu daje smisao, onda je to on –  ponosno je rekla najljepša žena svijeta Julia Roberts. S uspješnim redateljem Danielom Moderom ima troje djece, a već godinama vode miran porodični život daleko od medijske pompe.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Slikovni rezultat za justin timberlake and jessica biel

– Svako malo pogledam svoju suprugu kada me ne gleda i tada sam sebi kažem – da od sada pa do kraja života donosiš sve loše odluke, ovo ti je bila zaista dobra –  kazao je popularni muzičar, misleći pritom na odluku da se prije pet godina oženi glumicom Jessicom Biel.

Eva Mendes i Ryan Gosling

Slikovni rezultat za Eva Mendes i Ryan Gosling

– Bože, pa ona je Eva Mendes. Nemam šta više tražiti – rekao je Ryan Gosling kada su ga upitali kako je znao da je njegova današnja supruga ona prava. Izbor i odgovor ne čude s obzirom na to da je lijepa glumica mnogima na vrhu liste najljepših žena u Hollywoodu.

Sofia Vergara i Joe ManganielloSlikovni rezultat za Sofia Vergara i Joe Manganiello

Suprug kolumbijske glumice Sofije Vergare, koja je nedavno proglašena najplaćenijom TV zvijezdom, Joe Manganiello opisao je kako izgleda kad pronađete svoju srodnu dušu.

-Kad pronađete onu pravu, onda se osjećate tako da više nikada ne želite biti odvojeni od te osobe – kazao je stasiti glumac koji je već tri godine u braku s lijepom glumicom.

George i Amal Clooney

Slikovni rezultat za george i amal clooney

Nakon godina traženja srodne duše holivudski zavodnik prije četiri godine napokon je naišao na ženu svog života, s kojom je nedavno dobio i blizance i tako u 56. godini postao otac. – Napokon imam nekoga s kim mogu razgovarati o svemu i nekoga do koga mi je stalo više od ičega na ovom svijetu. To je tako lijepo –  rekao je George Clooney o svojoj voljenoj Amal.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti