Zvijezda “Seinfelda” se hrabro nosi s opakom bolešću: Hajdemo se boriti protiv svih vrsta raka

Piše: Redakcija

Julia Louis-Dreyfus rastužila je svoje obožavatelje kada je prošle godine u septembru preko društvenih mreža javno obznanila da boluje od raka dojke.

– Jedna od osam žena dobiva rak dojke. Danas sam ja jedna od njih. Dobra vijest je da imam najbolju skupinu podrške i brige svoje porodice i prijatelja i fantastično zdravstveno osiguranje. Loša vijest je da nemaju sve žene toliko sreće, pa hajdemo se boriti protiv svih vrsta raka i učinimo univerzalnu zdravstvenu skrb stvarnom – napisala je tada.

Od tog trenutka povukla se s javnih događanja i posvetila najtežoj životnoj bitki, a na Instagramu s vremena na vrijeme podijeli pokoju fotografiju kojom dokazuje kakav je borac. Paparazzi su je ovih dana fotografirali u šetnji Los Angelesom. Vidljivo je da je blest uzela danak, ali Julia je snažnog duha, što pokazuju i pozitivne poruke koje objavljuje uz spomenute fotografije.

U januaru je bila na zadnjoj hemoterapiji, a najveća podrška joj je njena porodica, suprug Brad Hall i dvojica sinova, a mi vjerujemo kako će zvijezda serije „Seinfeld“ zahvaljujući svom pozitivnom duhu pobijediti ovu opaku bolest.

Pročitajte još