Selena Gomez: Pjevačica prodala kuću da bi priuštila liječenje

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, Selena Gomez, bori se sa zdravstvenim problemima. Naime, Selena boluje od lupusa, a prošle godine joj je najbolja drugarica donirala bubreg. No, čini se  da se Selena  suočava i s finansijskim problemima.

Iako se njeno bogatstvo procjenjuje na nekoliko miliona dolara, pjevačica se prije nekoliko dana odlučila na drastičan korak. Naime, ona je prodala kuću po znatno nižoj cijeni kako bi, prema izjavama dobro obaviještenih izvora, sebi obezbijedila novac za liječenje. Tako je luksuzni dom koji posjeduje pet soba i bioskop, prodala za samo tri miliona dolara.

Inače, Selena i njen partner Justin Bieber  su pred Dan zaljubljenih otišli na romantično putovanje, te se čini da su i dalje zajedno i da je savetovanje za parove urodilo plodom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti