Na velikom rođendanskom slavlju Ellen DeGeneres, okupile se sve holivudske face

Piše: Redakcija

Slavna američka komičarka, koja u svojoj televizijskoj emisiji redovito ugosti neka od najvećih zvjezdanih imena, protekli vikend proslavila je okrugli 60. rođendan, na koji su došle sve velike holivudske face.

Bilo je to okupljanje za pamćenje i genijalna proslava, tako otprilike opisuju oni koji su svjedočili ovoj zabavi.

Famozna proslava samo je još jedan od dokaza kako je simpatična plavuša jedna od najomiljenijih osoba u Hollywoodu jer se broj VIP uzvanika iz svih sfera javnog života jedva mogao izbrojati.

Na linku ispod imate više fotografija na prikaz:

https://www.instagram.com/p/BfHtKMKDI0w/?utm_source=ig_embed

Raskošan rođendanski party nisu propustili Kim Kardashian i Kanye West koji su došli u društvu muzičara Johna Legenda i trudne Chrissy Teigen. Slavni supružnici posebno su se uredili za proslavu, a na društvenim mrežama objavili su i zajedničku fotografiju.

Okupljeni paparazzi pokušali su snimiti što je više zvijezda, pa su tako svjedočili i susretu Gwyneth Paltrow, koja je došla sa zaručnikom Bradom Falchukom, s bivšim mužem Chrisom Martinom, koji se pojavio s novom djevojkom Dakotom Johnson.

https://www.instagram.com/p/BfHO_t7BGQw/?utm_source=ig_embed

Osim njih, vidno dobro raspoložena došla je glumica Jennifer Aniston, koja je i sama prije nekoliko dana imala rođendan, a do dugo u noć zabavljala se s Oprah, Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Leonardom DiCaprijem, Amy Schumer, kao i kolegicom Reese Witherspoon.

tportal

Nije nedostajalo ni značajnih imena iz muzičkog svijeta kao što su Adele, The Weeknd, Bruno Mars, Pharrell, Pink i Melissa Etheridge. Većina uzvanika podijelila je putem društvenih mreža dio atmosfere s ove velike proslave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti