Adriana Lima: 4 beauty tajne zanosne manekenke

Piše: Redakcija

Vjerovatno ne postoji lista najljepših žena na svijetu na kojoj se nije pronašlo i ime Adriane Lime. Zanosna Brazilka je poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, zanosnim oblinama ali i egzotičnim crtama lica koje su je svrstale među najtraženije manekenke u industriji. Ipak,  36 – godišnja viktorijina anđelica se trudi kako bi održala svoj njegovan izgled, a u intervjuu za njemački Elle otkrila je u čemu leži tajna njene ljepote…

1. Crveni ruž

– Osjećam se neugodno ako ne nosim ruž. Bez njega sam nekako blijeda. Volim jarke crvene nijanse koje instantno daju svjež izgled – izjavila je.

2. Beauty maske

– Obožavam maske. Trenutno često koristim Glam Glow masku za lice. Takve maske uvijek stavljam prije nanošenja šminke prije raznih društvenih događanja kako bih izgledala sjajno i svježe. Navečer koristim ulja za lice – kaže Adriana.

3. Zdrava prehrana

– Obožavam voće i povrće. Meso i ribu ne jedem. Za doručak obično jedem jaja i pijem kokosovu vodu, a mlijeko sam potpuno izbacila iz prehrane – dodaje.

4. Tjelovježba

– Obožavam boks. To je zaista najbolja vježba za cijelo tijelo. No, važno je pronaći sport u kojem doista uživate. Ja volim i ples i to posebno step. On je također iscrpljujući i jako izazovan.

Foto. Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti