Goldie Hawn iskreno: Zlostavljanje postoji oduvijek, a moja iskustva nadmašila bi sve što se dosad čuli

Piše: Redakcija

U jeku afera povezanih sa seksualnim zlostavljanjem u Hollywoodu, o svojim je iskustvima progovorila i Goldie Hawn (72). Glumica kaže da je takvo ponašanje oduvijek prisutno u industriji, te da joj ne bi vjerovali kad bi ispričala što je sve doživjela.

– S 18 sam bila plesačica u New Yorku. Imala sam užasna iskustva, nadmašila bih sve priče koje ste dosad čuli. Srećom, uvijek sam se izvukla. Imala sam roditelje snažne ličnosti koji su me tako odgojili i bila sam jako zrela. Znala sam šta trebam napraviti. Mnoge djevojke to nemaju, ne znaju kako reagirati i šta učiniti – rekla je Goldie.

Dodaje i kako je doživjela nekoliko napada na nju koje je jedva izbjegla i da je bilo prilično loših trenutaka.

– Ovo što se događa rezultat je narcizma, ljudi koji misle da imaju pravo na sve što požele, misle da su nepobjedivi – rekla je.

Goldie je u Hollywoodu već pola stoljeća, a karijeru je počela kao plesačica u New Yorku. Danas se više bavi aktivizmom, te se posvetila podizanju svijesti o važnosti mentalnog zdravlja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti