Nove avanture Lare Croft

Piše: Redakcija
Ljubitelji kultne video igrice Lare Croft imat će priliku pogledati novi film “Tomb Raider” za nešto manje od dva mjeseca. Glavnu ulogu u filmu igra Alicia Vikander. U javnost je pristigao i novi trailer koji prikazuje novu uzbudljivu avanturu Lare Croft na otoku gdje joj je otac nestao. Ponovo se bori s bijesnim muškarcima, zamalo umire utapajući se, te pada s velikih visina.

“Tomb Raider” je oživljavanje franšize koju je započela Angelina Jolie. U ovoj verziji, Lara istražuje smrt svog oca koji je ostavio poruku. Na putu ka misterioznoj grobnici koja se zove “Majka smrti” njen brod tone, a ona ostaje na otoku s brojnim stanovnicima. Film stiže u kina širom svijeta 16. marta ove godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti