Ricky Martin: Zavirite u luksuzni dom poznatog pjevača

Piše: Redakcija

Pjevač Ricky Martin ove sedmice je otkrio da se vjenčao sa  slikarom Jwanom Yosefom  nakon manje od dvije godine veze, a sada je otvorio vrata njihovog luksuznog doma na  Beverly Hillsu.

– Razmišljali smo o New Yorku ili Londonu i  zaključili da nam ovdje najviše odgovara. Nije nam trebalo dugo da se odlučimo. U tri dana smo pregledali preko 25 vila i odlučili se za ovu “ljepoticu” – rekao je Ricky za “Architectural Digest”.

Par je odabrao modernističku vilu  od 11.000 kvadratnih metara, od kojih je 3.000 vila koju je 1953. osmislio arhitekta Gregory Ain za uglednog psihijatra Freda Feldmana i njegovu ženu Elaine.

– Mi smo kuću malo preuredili po svojim zamislima, a najviše je doprinio moj suprug koji je veliki umjetnik. To je naše gnijezdo – kaže pjevač i dodaje kako su željeli da se dom svidi i njihovim sinovima.

– Mislim da smo postigli udobnost i praktičnost, a djeci se najviše sviđa da provode vrijeme u bazenu – dodao je on.

Pogledajte kako njihov dom izgleda.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti