Oglasila se bivša supruga Ewana McGregora

Piše: Redakcija

Ewan McGregor iznenadio je javnost kada je na dodjeli Zlatnih globusa izjavio kako je zahvalan bivšoj supruzi i ženi zbog koje je napustio suprugu.

Popularni glumac se tomom preuzimanja nagrade Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji Fargo obratio ženama kojima je izrazio zahvalnost, a o tom njegovom potezu govori cijeli svijet. Naime, tokom govora povodom jednog od najvećih postignuća u karijeri zahvalio je svojoj supruzi Eve Mavrakis, ali i Mary Elisabeth Winstead, glumici zbog koje je odlučio napustiti suprugu.

Nakon svih poniženja koje je doživjela, Eva je odlučila progovoriti za medije. Novinari su je pitali kako joj se svidio Ewanov govor prilikom primanja nagrade, na što je Eva odgovorila:

– Ne, ni najmanje mi se nije svidio.

Kada su je novinari pitali zašto, kazala je:

– Iz istog razloga iz kojeg me sada ovo pitate! Ne želim govoriti o tome.

Eva je pred samu Novu godinu putem društvenih mreža, jasno dala do znanja da Ewan više nije dio njenog života fotografijom na kojoj se okupila cijela porodica, osmi samog McGregora.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti