Frenkie, Kontra i Indigo: Album “Egzil” napokon objavljen

Piše: Redakcija
Dugo očekivani album “Egzil” koji je dugo bio najavljivan napokon je objavljen. Frenkie, Kontra i Indigo album su najavili singlom i spotom za pjesmu “Đe Će Ko” i pjesmama “Teorija zavjese” sa Zijahom Sokolovićem, “Baš svi” sa Ćelom i Abdijem, te pjesmom “Sad bi htjela”.
Novo izdanje donosi 13 pjesama za čiji je mix zaslužan Ryu Kawashima, dok master potpisuje Mischa Janisch (Sunshine Mastering, Beč). Novi album ispunjen je inovativnom produkcijom koju potpisuje Indigo, te samouvjerenošću i agresivnošću Frenkiea i Kontre i pomiče granice balkanskog hip-hopa, ali i šire.
Proces stvaranja albuma trajao je godinu. U Japanu su za čitav materijal pronašli dodatnu inspiraciju. Sve pjesme snimljene su u Tokiju, gdje je nastala i naslovnica albuma iza koje stoje fotograf Mario Ilić, te Miran Lazić koji je odgovoran za dizajn.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti