Ni Heidi Klum nije odoljela haljini na preklop u kimono stilu

Piše: Redakcija

Za premijeru novog showa “Luzia” Cirque du Soleila u Los Angelesu Heidi Klum odabrala je haljinu na preklop u kimono stilu modnog brenda Rixo koja je rasprodana u samo 45 minuta, a haljinu je kombinirala uz must have komade ove sezone:  čizme iznad koljena i mrežaste čarape.

Pomama za Rixo odjećom iznenadila je i njih jer nisu očekivali toliku popularnost. Od tada smo ga mogli vidjeti na brojnim modnim blogericama i modelima, a nije mu odoljela ni najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham. Haljine u stilu kimona sa zanimljivim detaljima bile su pun pogodak za londonski brend Rixo, a osim ove koju je odabrala Heidi Klum, trendseterice su birale i druge modele – dugačke komade na preklop koji se bez problema mogu kombinirati i s omiljenim trapericama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti