Azra daruje Catrice paletu 50 lakova za nokte

Piše: Redakcija

Inovativna formula laka za nokte osigurava savršeni gel sjajni završetak i maksimalnu izdržljivost u 36 briljantne boje. Lakovi za nokte, koji su obogaćeni acai uljem, imaju visoko sjajni završetak zahvaljujući ugrađenoj GLOSS SEAL’RTM tehnologiji. Nova profesionalna četkica omogućuje jednostavno i precizno nanošenje. ICONails Gel nadlak s hibridnom tehnologijom idealan je za očuvanje boje i dugotrajniji sjaj do 10 dana. Ovaj nadlak stvara snažnu gel-sjajnu zaštitu povrh laka za nokte kako bi omogućio produženu dugotrajnost.

Catrice paleta koja sadrži 50 lakova za nokte može biti vaša. Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, ispod članka objavljenog na Facebook stranici: Azra magazin ostavljajte komentare s imenom i prezimenom, te grad u kojem živite.

Ime sretne dobitnice ćemo objaviti u narednom print izdanju magazina „Azra“, a uslov za preuzimanje poklona je lični dolazak i 1082. print izdanje magazina „Azra“ na uvid.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti