Potpuni obrt, pjevačica demantovala pisanja tabloida: Ne vjerujte im jer vas lažu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwkQfqfhDVY/

Saga oko razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaje. Nakon što su mediji posljednjih dana pisali da je njihovoj ljubavi došao kraj, potkrepljujući ovu informaciju time da su supružnici jedno drugo otpratili na društvenoj mreži Instagram, oglasila se i sama pjevačica, koja je medijske navode nazvala gnusnim lažima. Jelena je na svom Instagram storyju objavila kratak tekst kojim je demantovala pisanja medija i pozvala svoje fanove da prestanu da vjeruju u ono što se o njoj več mjesecima javno govori.

-Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina bolesnih umova. ne vjerujte, ne čitajte i ne pridajite im značaj jer vas lažu- napisala je Jelena na Instagramu.

Afera oko razvoda poznatog para se ne smiruje već mjesecima, a sve je kulminiralo nakon skandala u kojem je učestvovao fudbaler Ognjen Vranješ koji je objavio sporne snimke za koje tvrdi da se na njima nalazi pjevačica. iako ni Duško, ali ni Jelena posljednjih sedmica ne žele govoriti o ovoj temi, kao jedan od razloga zbog koji Duško još uvijek nije podnio papire za razvod, navodi se njegova odluka da bude uz svoju suprugu koja preživljava teške trenutke nakon gubitka majke koja je preminula 3. marta.

Pročitajte još