Imenjak Michaela Jacksona očajan: Niko ne želi da me zaposli zbog mog imena

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtEaCNaBW-Q/

Jedan od brojnih obožavatelja Michaela Jacksona nije mogao ni pretpostaviti da će mu njegovo ime donijeti velike probleme. Naime, John Lomas svojevremeno je bio oduševljen likom Michaela Jacksona pa je po dolasku u Los Angeles prije nekoliko godina odlučio promijeniti svoje ime i nazvati se imenom i prezimenom slavnog muzičara. Ipak, nakon skandala koji je izazvao dokumentarni film “Leaving Neverland”, a koji govori o navodnom zlostavljanju dvojice dječaka od strane slavnog muzičara, John, odnosno Michael Jackson ima brojne probleme, zbog kojih niko ne želi ni da ga zaposli.

-Prije nekoliko godina otišao sam u Los Angeles i tamo sam promijenio ime u Michael Jackson. Sad bih volio da vratim svoje staro ime jer imam problema sa zapošljavanjem, pogotovo nakon izlaska dokumentarca “Leaving Neverland”- rekao je Lomas.

Lomas je dodao da je svojevremeno bio zaslijepljen likom svog idola zbog čega nikada nije razmišljao o posljedicama.

-Samo želim da to sve ostavim iza sebe, ne mogu više da nosim ovo ime. Želim novi početak- izavio je Jack.

Ipak, ovo mu nije prvi put da je promijenio ime. Svojevremeno je opsjednut bendom “The Beatles” promijenio ime i prezime u John Lennon.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti