Krajem marta Meghan Markle odlazi s javne scene

Piše: Redakcija

Foto: AFP

U posljednjih nekoliko mjeseci moramo priznati da su Meghan Markle i princ Harry vrijedno radili te da i nisu baš imali mnogo vremena za odmor. Prvo je Meghan otišla do New York Cityja kako bi održala tradicionalno američko darivanje za bebu u krugu svojih bliskih prijateljica, a nakon toga je uslijedila njena i Harryjeva šesnaestodnevna kraljevska turneja. Sada, kako se bliži dolazak njihovog nasljednika, kraljevski par je odlučio stati sa svim odlascima i putovanjma kako bi se što bolje pripremili za bebu. Prema riječima magazina People, Meghan Markle planira uzeti pauzu krajem marta, ali u tome neće biti sama. Kako se saznaje i princ Harry uzima nekoliko sedmica odmora kako bi bio sa svojom suprugom kada stigne beba.

Foto: AFP

Kako se priča Meghan neće uzeti samo šest sedmica porodiljskog dopusta, nego kako se to čini ipak će biti 52 sedmice porodiljskog odsustva, a mnogi ljudi širom svijeta ne mogu dočekati da vide prinovu u porodici jednog od najslavnijih kraljevskih parova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti