Velika tuga u domu poznatog glumca: Andriji Miloševiću umrla majka

Piše: Redakcija

Majka glumca Andrije Miloševića, Vera Milošević preminula je prije dva dana u 64. godini u Podgorici. Nakon vijesti o tragičnoj smrti majke, Andrija se nije oglašavao u medijima niti je prisutan na društvenim mrežama. Glumac je često isticao kako je najveću podršu tokom karijere dobijao upravo od svoje majke, za koju je rekao kako se radi o njegovom najvećem kritičaru. Iako je zbog brojnih poslovnih obaveza rijetko viđao majku, Milošević je u trenucima odmora često odlazio u Podgoricu gdje je ona živjela.

-Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dvije decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće- izjavio je svojvremeno Milošević.

U jednom od brojnih intervjua, Andrija je rekao kako njegova majka pažljivo čuva sve njegove intervjue iz novina. Vera Milošević sahranjena je na gradskom groblju Čepurci u Podgorici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti