Nakon 14 godina: Naomi Campbell ponovo na pisti u provokativnom izdanju

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, Naomi Campbell nakon dugih 14 godina pauze, pojavila se na modnoj pisti i tako još jednom, pokazala zašto je mnogi i dalje nazivaju najboljim svjetskim modelom ikada. Naomi koja je u maju protekle godine proslavila svoj 48. rođendan, pokazala je svima kako i na pragu šeste decenije života još uvijek ima toliko toga za ponuditi.

Tokom završne revije poznatog modnog brenda “Valentino” koja je održana u Parizu, Naomi se pojavila kao posljednji model na pisti, i na opšte iznenađenje prisutnih, prošetala u crnoj providnoj haljini poznatog modnog brenda. Ne treba napominjati da je ova haljina posebno dizajnirana za manekenku koja je tokom 90-tih godina prošlog vijeka popularizovala čuveni “cat walk” po čemu je i danas poznata.

Naomi se odvažila nakon 14 godina prošetati u izuzetno provokativnoj haljini koja otkriva njene grudi, dok su brojni modni magazini objavivši njene fotografije sa posljednje revije istakli kako je upravo njeno pojavljivanje bilo ono što je bilo potrebno današnjoj modnoj sceni. Nakon sjajne revije održane u Parizu, društvene mreže su se naprosto usijali, a mnogi su pohvalil odlučnost koju je Naomi pokazala. Utiske je ubrzo sumirala i sama manekenka koja se na Twitteru zahvalila svima na veoma uspješno održanoj reviji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti