Lepa Brena: Kardashianove nemaju ukusa, izgledaju kao vreće krompira

Piše: Redakcija

Pjevačica Lepa Brena po mnogo čemu će pamtiti proteklu godinu koja je za nju bila i više nego uspješna. Mnoštvom sjajnih koncerata širom Regiona, Brena je pokazala kako se i dalje nalazi u sjajnoj životnoj formi, a na nastupima koje je održala prethodnih mjeseci, obradovala je mnogobrojnu publiku koja s nestrpljenjem očekuje Brenine nove hitove. Iako sam kaže da ne voli pretjerano izlaziti, posebno noću, Brena naglašava kako i dalje najviše voli kada je porodica na okupu, te je njihovo zdravlje i nasmijana lica čine najsretnijom.

Tokom boravka u SAD, Brena je održala nekoliko koncratam, a osrnula se na trend koji vlada u SAD. Brena je istakla kako već godinama mladi širom ove zemlje veliku pažnju posvećuju porodici Kardashian liji članovi su postali uzori milionima mladih Amerikanaca. Za nju je ova pojava neshvatljiva posebno kada se uzme u obzir njihov način života, skandali i konstantno eksponiranje.

-Činjenica je da su porodice Kardashian nova vrsta show businessa, te da sa tim svojim d****ima izgledaju poput vreća krompira koje su zakačene za njih, ali, ipak, ko sam ja da o tome sudim- šaljivo je izjavila Brena.

Ipak, Lepa Brena je istakla kako je svadba Filipa i Aleksandre obilježila proteklu godinu, iako mnogi smatraju da su spektakularni koncert koje je održala u beogradskoj Areni definitivno događaji koji su obilježili 2018. godinu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti