Piers Morgan u bolničkoj postelji: Loše vijesti, ne umirem

Piše: Redakcija

Britanski voditelj Piers Morgan objavio je selfi iz bolničke postelje i još jednom duhovitom porukom nasmijao svoje brojne fanove. Morgan koji se u bolnici nalazi već nekoliko dana, nije želio govoriti o kakvim zdravstvenim problemima se radi, ali je na opšte oduševljenje svojih fanova objavio fotografiju sa zanimljivom porukom.

-Loše vijesti. Ne umirem! Mogu samo da se izvinim za neprijatnost, za koju sa sigurnošću znam da se nakon ovoga javila kod određenih ljudi- napisao je Morgan u opisu fotografije objavljene na njegovom Instagramu, i tako poslao sarkastičnu poruku onima koji baš i vole njegove česte kritike na račun kraljevske porodice.

Upravo je Morgan bio pokretač lavine komentara kada je prije nekoliko mjeseci otvoreno prozvao Meghan Markle ističući kako se u potpunosti promijenila od kada se nalazi na kraljevskom dvoru, što se baš i nije dopalo Meghaninim fanovima koji smatraju da je Morgan u više navrata pretjerao u svojim emisijama iznoseći prilično neprimjerene komentare na račun britanske princeze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti