Severina optužena za porodično nasilje

Piše: Redakcija

Bivši muž Severine Kojić, Milan Popović, prijavio ju je za porodično nasilje u Centru za socijalnu skrb. Njegov advokatski tim predložio je Centru za socijalnu skrb uvrede koje je Severina iznijela na račun oca svoga djeteta, pa je zbog toga optužio za porodično nasilje. Kako prenosi srpski tabloid Blic prijavu je podnio zbog Severininog maila a u kojem ga je izvrijeđala i kazala da se mora liječiti na psihijatriji.

Severina je u navodnom mailu kazala i da će uraditi sve kako bi sina zaštitila od oca, te da je nula od čovjeka.

– Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom, Severina je više puta bila prijavljivana od suprotne strane za razne gluposti. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sam danas čuo prvi puta i umro sam od smijeha – prokomentarisao je Tomica Petrović.

 

Poznato je da Severina i Milan već dugo vode sudske postupke za starasteljstvo nad sinom Aleksandrom. Kako je presuđeno u februaru ove godine maleni Aleksandar živi kod oba roditelja podjednako, ali Severina nije zadovoljna tom odlukom i smatra da nije dobra za njenog sina pa će se na nju žaliti.

Pročitajte još